Junajted promašio tri penala za košmar na ''teatru snova'', Klopova prva pobeda u Liverpulu (VIDEO)

Midlsbro je šokirao Old Traford pošto je izbacio Crvene đavole iz Liga Kupa posle penal serije

I druge večeri Liga kupa došlo je do velikog iznenađenja, pošto je Midlsbro pobedio Junajted na Old Trafordu posle boljeg izvođenja penala. Mogli su gosti i ranije da obezbede plasman u četvrtfinale, ali je Dejlija Blinda sudija spasao neviđene sramote i jednog od najefektnijih autogolova koje je fudbal video.

>>> OVO BI BIO NAJGORI AUTOGOL IKADA: Pomoćni sudija spasio fudbalera Junajteda neviđene sramote! (VIDEO)

Nije briljirao na golu ni Serhio Romero, koji je u drugom poluvremenu napravio veliki kiks i malo je falilo da prmi komičan gol. Centimetri su ga spasili, ali su podsmesi nastavljeni na društvenim mrežama.

U penal seriji su fudbaleri Junajteda promašili čak tri puta. Neprecizni su bili Runi, Kerik i Ešli Jang, dok je jedino Pereira pogodio mrežu.

Jirgen Klop je zabeležio prvu pobedu od kako je postao trener Liverpula pošto je njegova ekipa slavila na Enfildu protiv Bornmuta sa 1:0 u osmini finala Liga kupa.

Čovek odluke bio je Natanijel Klajn, koji je postigao gol u 17. minutu i ispostavilo se postavio konačan rezultat. Bila je to sjajna akcija koja je mogla mnogo atraktivnije da se završi i da se gol postigne petom, ali su fudbaleri Bornmuta reagovali na gol liniji i izbacili loptu, ali je akciju iz drugog plana pratio Klajn.

Plasman u četvrtfinale izborili još Mančester Siti i Sautempton.

Rezultati:

Liverpul - Bornmut 1:0

Mančester Siti - Kristal Palas 5:1

Sautempton - Aston Vila 2:1

Mančester Junajted - Midlzbro trenutno 0:0, penalima

Utorak:

Everton - Norič 1:1, penalima 4:3

Hal - Lester 1:1, penalima 5:4

Šefild Venzdej - Arsenal 3:0

Stouk - Čelsi 1:1, penalima 5:4

(Telegraf.rs)