Mihin Milan ponovo pobedio, Basta postigao autogol u porazu Lacija, Roma ponovo prva! (VIDEO)

Siniša Mihajlović je sa dve vezane pobede značajno poboljšao svoj status u Milanu

Vanredno 10. kolo donelo je brojna uzbuđenja na terenima Serije A, a bilo je polovično uspešno za srpske predstavnike. Najradosniji sigurno je Siniša Mihajlović, čiji je Milan zabeležio novu pobedu golom Luke Antonelija, čime je srpski stručnjak znatno sigurniji kada je u pitanju ostanak na klupi.

>>> LJAJIĆ NIJE HTEO DA POSTIGNE GOL: Pokazao nesebičnost i vratio Inter na 1. mesto (VIDEO)

Kolonija Srba u Laciju i nije bila tako uspešna pošto je poražena na gostovanju Atalanti. Tome je kumovao i Dušan Basta, koji je postigao autogol kod vođstva Lacija u 69. minutu. Kasnije je Gomez pet minuta pre kraja doneo i sva tri boda Atalanti.

Roma je 3:1 savladala Udineze i vratila se na prvo mesto na kome je pretnodni dan proveo Inter, kada je savladao Bolonju golom Ikardija, posle asistencije Ljaljića. Golove za vučicu postigli su Pjanić, Maikon i Žervinjo.

Fjorentina je sa 2:0 savladala Veronu, za koju je svih 90 minuta igrao Boško Janković. Ljubičasti su sa nova tri boda došli na deobu 2. mesta na tabeli.

Milan je posle drugog vezanog trijumfa značajno popravio plasman na tabeli i sada je na 8. poziciji sa 16 osvojenih bodova.

(Telegraf.rs)