ZVEZDINA META: Argentinac a Saveljićev rođak, koji je upravo zaigrao za Crnu Goru! (VIDEO)

Ostvaren je kontakt sa 24-godišnjim štoperom, koji bi na Marakanu mogao da stigne kao slobodan igrač

Fudbalski klub Crvena zvezda već priprema aktivnosti za prelazni rok, a prioritet je, po svemu sudeći, 24-godišnji štoper Esteban Arijel Saveljić.

Radi se momku koji nastupa u argentinskoj ligi za Defensa i Hustisija kao pozajmljen igrač Rasinga iz Aveljande, a već je nastupio za reprezentaciju Crne Gore.

Prema pisanju "Mozzart Sporta", ovaj odbrambeni fudbaler je najverovatnije rešenje s obzirom na činjenicu da je Miloš Veljković još neizvestan za dolazak među crveno-bele, s obzirom da se i dalje ne zna kakav će status imati u Totenhemu.

Saveljiću već u decembru ističe ugovor sa Rasingom, i medijima u Crnoj Gori rekao je da ima želju da se vrati u evropski fudbal, tako da se ukazuje lepa šansa da ga crveno-beli angažuju kao slobodnog igrača.

U argentinskoj primeri, crnogorski reprezentativac, koji ne zna ni reč maternjeg jezika, odigrao je 21 od ukupno 28 utakmica.

Kada je došao u Podgoricu na prvo okupljanje sa reprezentativcima Crne Gore, u zemlji njegovih predaka dočekan je sa velikom euforijom.

Niša Saveljić, nekadašnji fudbaler Partizana, otkrio je da je Esteban njegov rođak.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)