ŠARIĆEV OTAC NE ODUSTAJE: Hrvatska je bolja od Srbije, imaju samo Teodosića i Bjelicu!

Hrvatima je očigledno teško pao debakl na Eurobasketu, ali ih boli i to što Srbija pruža odlične partije

Hrvatima je baš teško pao debakl na Eurobasketu, a očigledno ih boli i to što Srbija pruža odlične partije. To pokazuju izjavama u medijima u kojima ne propuštaju priliku da se dotaknu i naše reprezentacija.

>>> Legenda hrvatske košarke nazvao Raduljicu drvosečom!

Tako je u jednom danu legenda hrvatske košarke uvredljivo govorila od Miroslavu Raduljici, nazvavši ga drvosečom. Nešto slično uradio je i otac Darija Šarića, koji se poslednjih dana najviše isticao u omalovažavanju naše reprezentacije.

On je u najavi meča sa Češkom i iščekivanju četvrtfinala protiv Srbije rekao da je Hrvatska jača od Orlova i da nema čega da se plaši u eventualnom četvrtfinalu.

>>> Najtalentovaniji hrvatski košarkaš otkrio razloge kraha svoje ekipe! (VIDEO)

Do odmeravanja snaga nije došlo, pošto su Česi demolirali Hrvate u osmini finala, ali Šarićev tata i pored toga nije promenio mišljenje. I dalje tvrdi - Hrvatska ima bolje igrače od Srbije.

- Ma ja sam rekao da se mi možemo s njima ravnopravno nositi, da oni po imenima nisu ništa jači. I da smo mi odigrali dobru utakmicu protiv Češke, sigurno bi se mogli ravnopravno nadigravat sa Srbijom. Ja ne kažem da je Srbija loša, po meni je za Srbiju po ovome žrebu neuspeh sve osim ulaska u finale, sad im se otvorilo sve.

- Ali pogledajte po imenima - zašto je srpska reprezentacija jača od naše? Po čemu? Imaju dva klasna igrača, Teodosića i Bjelicu, i Raduljicu u velikoj formi, Kalinić i ostali su dobri igrači, a pogledajte naše - Barcelona, Real, NBA, Efes, pa nema gdje nisu igrali - istakao je Predrag Šarić.

 

(Telegraf.rs)