NEVERICA NA ČIZMI: Đurđevićev debi iz snova u ludom danu! (VIDEO)

Buran dan u Seriji A

Ovo se baš dugo nije desilo.

Sve četiri utakmice u Serija A koje su bile na programu od 15 sati završene su, verovali ili ne, identičnim rezultatom - 2:2!

U istom terminu trebalo je da se sastanu i Sampdorija i Bolonja, ali je taj meč odložen zbog obilnih padavina u Đenovi, pa je zakazan za ponedeljak.

>>> Juventus ne može nikog da pobedi!

Za nas je svakako najvažniji podatak da je napadač mlade reprezentacije Srbije Uroš Đurđevoć postigao gol već na svom debiju za Palermo u koji je ovog leta stigao iz Vitesea!

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Rada bio je spasilac Sicilijanaca, pošto je dva minuta pre kraja postigao gol za izjednačenje, dvedesetak minuta od ulaska u igru umesto iskusnog Alberta Đilardina.

Na drugoj strani, novi prvoligaš je došao do prvog boda u Seriji A zahvaljujući autogolu Vitiela i pogotku Marka Borijela.

I na ostalim terenima bilo je "živo". Više nego bilo gde, drame je bilo u Bergamu.

Maurisio Pinilja se istakao u remiju Atalante sa Sasuolom sa dva gola, u meču u kome su viđena i dva crvena kartona, ali i dva odbranjena penala!

Navijači Atalante dugo će žaliti za velikom šansom koju nije iskoristio Maksi Moralez, koji je iznudio penal, ali nije umeo da ga iskoristi, pošto je Sportielo pročitao njegov udarac sa penala, u 83. minutu.

Prethodno, još u 7. minutu, i golman Atlante se istakao odbranivši šut sa bele tačke Sansoneu.

Serije A, 3. kolo

Subota

Fiorentina - Đenova 1:0

Frosinone - Roma 0:2

Juventus - Kjevo 1:1

Nedelja

Verona - Torino 2:2

Empoli - Napoli 2:2

Palermo - Karpi 2:2

Sasuolo - Atalanta 2:2

Lacio 18

Inter - Milan 20:45

Ponedeljak

Sampdorija - Bolonja

(Telegraf.rs)