SKANDAL NA STADIONU PARTIZANA: Čuvar na parkingu izbacio Vujoševića!

Sat vremena uoči početka utakmice Partizan - Bate Borisov umalo nije došlo do incidenta ispred stadiona, kada je radnik obezbeđenja parkinga pokušao da izbaci Duška Vujoševića sa mesta na kojem je zaustavio automobil kako bi dao intervju

I ovo je moguće u Srbiji! Sat vremena uoči početka utakmice Partizan - Bate Borisov umalo nije došlo do skandala na parkingu ispred stadiona, kada je radnik obezbeđenja parkinga pokušao da izbaci Duška Vujoševića sa mesta na kojem je zaustavio automobil kako bi dao intervju.

>>> VUJOŠEVIĆ UZVRAĆA UDARAC: Andreja Mladenović je jarbol za sve zastave, sad se dodvorava novim šefovima!

U trenutku dok je predsednik Sportskog društva Partizan telefonski davao izjavu radnik na parkingu ga je prekinuo i zahtevao da odmah skloni automobil:

- Gospodine, sklonite se odatle, ne smete tu da parkirate, zabranjeno je - rekao je "parkirdžija", koji očigledno nije prepoznao kome se obraća.

- Sačekajte samo sekund, vidite da dajem intervju - odgovorio je Vujošević, ali je uporni radnik  obezbeđenja (koji i dalje nije imao pojma koga pokušava da otera) insistirao da Partizanov trener odmah "postupi po naređenju":

- Gospodine, ne možete tu da stajete ni sekund. Tu nema parkinga, zabranjeno je, zatvorićete ulaz, brate mili. Odmah se sklonite odatle!

- Ali, čoveče, ja sam predsednik Sportskog društva Partizan, znam gde mogu na stadionu da se parkiram. I nije problem, pomeriću automobil čim završim intervju. Jel mogu sad da vas zamolim da me ne prekidate - rekao je Vujošević već vidno uznemireniji.

Uporni radnik (koji očigledno nije zaposlen u Partizanu, već je bio angažovan samo za ovu utakmicu) nastavio je sa gunđanjem, a Duško Vujošević je, po završetku intervjua, ne želevši da ulazi u dalje objašnjavanje da je u pitanju parking na kojem svakodnevno ostavlja tvoj automobil - pomerio svoj auto na drugu slobodnu lokaciju.

(Telegraf.rs)