"Plejboj" konobarica obećala striptiz za fudbalere Breše (FOTO)

Laura Mađi zbog koje žene u Breši ne daju muževima da idu u kafanu, najavila svlačenje ako klub obezbedi povratak u prvu ligu

Njeno ime je Laura Mađi i radi kao konobarica u mesto Banjolo Melja, nadomak Breše. Postala je poznata zbog više nego provokativnog stila oblačenja, ali i po tome što su lokalne žene izrčito zabranile svojim muževima da idu u kafić gde radi Laura, jer im se ne sviđa što oni previše vrermena provode tamo buljeći u Laurine obline. Da stvari budu gore, Laura je izgleda uživala u obnilnom muškom društvu pa su je prozvali "kradljivicom muževa".

Sada je Laura opet u centru pažnje. Deklarišući se kao vatrena navijačica Breše, dala je obećanje koje će biti dodatni stimulans fudbalerima lokalnog drugoligaša.

- Ukoliko Breša uđe u prvu ligu, izvešću striptiz do gole kože za fudbalere - obećala je Laura.

Laura se nedavno slikala i za italijanski "Plejboj", a internet je prepun njenih fotografija na kojima je oskudno obučena... Na fudbalerima Breše je da skinu i to malo krpica sa Laure. Trenutno su osmi na tabeli, a fale im tri boda da stignu do pozicije šest koja vodi u plej of za ulazak u Seriju A.

Držimo prste Breši!

(A. Gligorić)