Nije u Pekingu zbog trudnoće, ali je svim srcem uz naše atletičare na Svetskom prvenstvu! (FOTO)

Evropska vicešampionka u bacanju koplja Tatjana Mirković bodri naše atletičare na SP u Pekingu putem malih ekrana

Srpska atletičarka Tatjana Mirković (bivša Jelača) mirno provodi trudničke dane. Trenutno je sa suprugom Bojanom u Nemačkoj, i jedva je dočekala početak Svetskog prvenstva u atletici. Svim srcem je uz srpske atletičare.

ČESTITAMO! Tatjana Jelača se udala, naviknite se na novo prezime!

- Prvenstveno želim da čestitam Asmiru Kolašincu sedmo mesto, to je veliki uspeh, njegov najbolji rezultat na Svetskim prvenstvima do sada. Takođe, Amela Terzić je uradila odličnu stvar ulaskom u polufinale, i svaka joj čast na odličnoj trci i borbenosti.

- Čudan je osećaj kad gledam neko veliko takmičenje, poput Svetskog prvenstva, a da znam da ne učestvujem. Ipak, lep je razlog mog odsustva, ali zato navijam sat i odmah sam ispred televizora, kako bih odgledala sve, pre svega bodrila naše atletičare. Šaljem im pozitivnu energiju i verujem u njih.

- Verujem da će svi dati maksimum, i da će biti zadovoljni rezultatima. Naravno, uvek je želja da se osvoji medalja, znam koliko je to teško, ali nekako uvek mislim da mogu da nas obraduju“, kratko je prokomentarisala Tatjana Mirković.

Tatjana je pravi sportista, već sada planira treninge i povratak na stazu nakon porođaja. Ipak, kao i na terenu, želi da ide korak po korak. Nastavlja da uživa u trudnoći, ovih dana uz sve ono što kraljica sportova donosi iz Pekinga.

Od sad Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)