Njukasl odoleo Junajtedu na Old Trafordu: Odlična partija Mitrovića! (VIDEO)

U prvom meču 3. kola Premijer lige Junajted i Njukasl odigrali su meč bez golova

Mančester junajted nije uspeo da nastavi perfektan niz na startu prvenstva u Premijer ligi, pošto je na Old Trafordu odigrao bez golova protiv Njukasla.

Za Svrake je po prvi put od starta zaigrao Aleksandar Mitrović, i položio je ispit. Srpski reprezentativac bio je najveća pretnja po gol ''crvenih đavola'', a mogao je i da postigne gol, da je u 24. minutu imao sreće. Ipak, njegov sjajan šut glavom zaustavila je prečka.

>>> Prečka sprečila Mitrovića da postigne jedan od najlepših golova glavom u Premijer ligi! (VIDEO)

Mitrović je i u nastavku pružio dobru partiju, bio je raspoložen za igru, a u finišu meča je mesto ustupio Papis Siseu.

Junajted je bio agresivniji, naročito u drugom poluvremenu, kada su gotovo viđene viktorije pred golom Tima Krula, ali su gosti uspeli da odole i sačuvaju mrežu. Najbliži golu bili su u nadoknadi vremena, kada je Kris Smoling pogodio stativu posle prekida.

Mogao je tridesetak sekundi kasnije i Njukasl da kazni Junajted, ali su loše završili kontru u kojoj su u jednom trenutku imali situaciju tri na jedan.

Ovaj meč je pokazao da Junajtedu fali napadač, koji ima instikt ubice pred golom. Luj van Gal je u potrazi za golgeterom, a da li je rešenje pronašao u redovima Barselone?

Od sada, Telegraf možete da pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)