Vozio Čuku, sada i Vošu: Šekularac dovezao Vojvodinu u Torino, uz blago poniranje aviona (FOTO)

Fudbaleri Vojvodine stigli u Torino na megdan Sampdoriji

- Pazi kada avion bude ponirao - bio je komentar novinara RTS-a Dušana Albijanića neposredno pri sletanju Boinga 737, koji je prevozio fudbalere Vojvodine iz Beograda do Torina.

Bio je u pravu, jer je prepoznao kapetana aviona Šekularca. Čoveka koji je pre sedam dana vozio Čukarički u Baku na meč sa Gabalom. I tada se nešto slično dogodilo, a Albijanić je kroz osmeh rekao po sletanju ''Znam mu stil''.

Naravno, nikakav problem nije postojao, a fudbaleri Vojvodine su na torinski aerodrom sleteli ok 12:15 minuta odakle su se uputili ka hotelu. Trening je zakazan u 19.30 minuta, dok je utakmica sa Sampdorijom na programu u četvtak od 21.00.

- Biće teško, ali nadamo se pozitivnom rezultatu. To znači, da ne izgubimo utakmicu ili eventualan poraz sa jednim golom razlike s tim da damo gol - rekao je defanzivac Novosađana Radovan Pankov.

- Očekujem da ću biti u prvoj postavi. Ko god da izađe na teren treba da da sve od sebe i da se na kraju utakmice pogledamo u oči. Pitanje je i koliko su oni spremni, pošto im je ovo prva takmičarska utakmica.

Vojvodina bi u četvrtak trebalo da ima podršku sa tribina stadiona Olimpiko, jer će oko 50-ak navijača stići iz Novog Sada. Podsetimo, kvota na pobedu domaćina je 1.25, na remi 5.00, a na trijumf Voše čak 10.00.

Vredi pomenuti i to da se meč igra u Torinu zbog toga što se Sampdorijin stadion Luiđi Feraris renovira.

(Izveštač Telegraf iz Torina, Mario Marić)