Amerikanci ne daju Bobiju da igra za Srbiju na Evrobasketu, zbog izjave Zvezdinog trenera!

Izjava Velibora Radovića da je Marjanović finale plej-ofa KLS igrao sa polomljenim stopalom izazvalo je reakciju San Antonio Sparsa

Reprezentacija Srbije moglda bi da bude ozbiljno oslabljena na predstojećem Evrobasketu, pošto je San Antonio zabranio Bobanu Marjanoviću da trenira narednih 30 dana, zbog čega je ugrožen njegov nastup na prvenstvu Evrope.

Nesmotrena izjava pomoćnog trenera Crvene zvezde Velibora Radovića, mogla bi skupo da košta našu reprezentaciju. Naime, on je nedavno otkrio da je MVP Evrolige finalnu seriju protiv Partizana igrao sa polomljenim stopalom.

Zbog toga su Sparsi, gde će visoki centar nastaviti karijeru, zahtevali da on hitno otputuje u Ameriku na dodatne preglede, a istovremeno mu je zabranio da trenira narednih 30 dana.

Ima tu neke sličnosti: Poslušajte kako Bobi Marjanović peva hit Harisa Džinovića! (VIDEO)

Predsednik KSS Dragan Đilas je u izjavi za Blic iskazao zabrninutost kada je u pitanju Bobijev nastup na prvenstvu.

- Dobili smo pismo od medicinske službe San Antonija u kojem se traži da Marjanović ode na dodatne preglede. iskreno se plašim njihovog stava da ne naprave preblem jer očigledno da Amerikanci preteruju. Realno, ugroženo je njegovo učešće na Evropskom prvenstvu, ako ostanu pri sadašnjem stavu. Problem je što oni uvek gledaju da se maksimalno zaštite - izjavio je Dragan Đilas.

Ostaje da se vidi kakva će biti odluka selektora Aleksandra Đorđevića. Da li će se odreći usluga Bobana Marjanovića ili će ga čekati dok ne bude imao dozvolu San Antonija, a to bi bilo tek krajem avgusta, svega desetak dana pred početak šampionata.

(Telegraf.rs)