Matijašević: Godinu dana se borimo za Evropu, mi smo krivi što smo ispali

Sportski direktor Čukaričkog prihvata krivicu za ispadanje iz Evrope, ali ističe da se ekipa okreće domaćem šampionatu

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da će njegova ekipa izvući pouku iz poraza protiv Gabale iz Azerbejdžana i da više neće da se osvrće na utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope, već se vraća da juri vrh u domaćem prvenstvu.

KOMEDIJA NA KONFERENCIJI GABALE: Dečko, ako ne znaš srpski, nemoj ni prevoditi

Naša je greška što smo ispali. Godinu dana se borimo za Evropu i izvući ćemo pouku iz svega što se desilo. Gabalu zaboravljamo i očekujem da igrači sad ozbiljno shvate narednu utakmicu protiv Rada, koji ima odlične igrače i trenera. Nadam se dobroj igri rekao je direktor za sajt Čukaričkog.

TRENER ČUKARIČKOG: Jednostavno, igračima nije bio dan

Ekipa sa Banovog brda nije iskoristila minimalnu prednost iz Beograda i posle primljena dva gola od Gabale u Bakuu u četvrtak 23. jula završila evropsko takmičenje. U narednoj utakmici dočekuju Rad 26. jula od 20 časova u okviru Superlige Srbije.

Matijašević je siguran u kvalitet svoje ekipe i očekuje dobar rezultat u šampionatu Srbije. Na premijeri je Rad izgubio od Voždovca i učiniće sve da izvuku povoljan rezultat. Mi gledamo svoje dvorište, znamo da smo kvalitetna ekipa i koncentrišemo se na domaće takmičenje - zaključio je Vladimir Matijašević.

(Telegraf.rs)