Novak otkrio šta mu je Beker rekao u pauzi zbog kiše tokom finala Vimbldona!

Najbolji teniser sveta ne krije da mu je dobro došao razgovor sa trenerom tokom prekida vimbldonskog finala sa Rodžerom Federerom

Novak Đoković je drugi put zaredom u finalu prestižnog Vimbldona porazio Rodžera Federera, koji je ponovo pokazao zašto je jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa.

NOVAK STIGAO U CRNU GORU: Šampion za zasluženom odmoru!

Đoković je ipak pokazao da je on taj koji sada dominira svetskim tenisom, i uspeo je da i posle propuštenih sedam set lopti i izgubljenog drugog seta dođe sebi i odigra na njemu svojstven, fenomenalan način.

U razgovoru za američku TV mrežu "CBS", Đoković je priznao da mu je kratak prekid meča zbog kiše u trećem setu dobro došao i za razgovor sa svojim trenerom, Borisom Bekerom.

- Finale je moglo da ode i na Rodžerovu stranu, ali mi je pauza zbog kiše pomogla. Boris je sišao, malo smo porazgovarali, i rekao mi je da pojednostavim stvari. Znao sam u kojim segmentima moram da budem bolji i posle toga sam i odigrao bolje - rekao je Đoković.

Novinar je insistirao da tome šta je Nemac rekao Đokoviću.

Loš momak koji nije uradio ništa loše!

- Rekao mi je da uprostim sve, da se setim zašto sam tu, važnosti meča i činjenice da se svakog jutra budite, trenirate, radite i ponavljate iste stvari da biste došli u poziciju da se borite za titulu na najvećem turniru na svetu i igrate sa jednim od svojih najvećih rivala. Pokušao je da me ohrabri i iz mene izvuče moju mentalnu snagu, a i da mu prenese podršku svih u timu - rekao je Đoković.

(Telegraf.rs)