Da li je realno da se bave Novakovim plesom i prozivaju ga zbog toga?! (VIDEO)

"Greška u koracima, Serenin i Đokovićev ples je prešao granicu", naslov je jednog teksta novinara u Velikoj Britaniji

Dan posle velikog finala Vimbldona, u kom je Novak Đoković (drugi put zaredom) pobedio Rodžera Federera, nekoliko tekstova priznatih novinara ukazalo je na to kako javnost i publika moraju da pokažu više poštovanja prema srpskom teniseru.

Elegantni Đoković i princeza Serena: Kakva je to žurka bila u Londonu (FOTO)

Britanski novinar Stjuart Heritedž je ipak išao u drugu krajnost - u svom tekstu pod naslovom "Greška u koracima, Serenin i Đokovićev ples je prešao granicu", žestoko je kritikovao kako šampioni Vibmldona - plešu na zabavi nakon turnira.

Ovaj selfi ima devet titula Vimbldona! (FOTO)

"Ples Serene Vilijams i Novaka Đokovića treba prikazivati u školama i tokom ekstremnih međunarodnih muka, treba ga projektovati direktno na Mesečevu površinu. Zašto? Da nije zato što pokazuje da čak i ta super bića mogu da budu opušteni i obični ljudi? Ne. Nego zato što Serena i Novak nemaju pojma da plešu. Oni čak nisu ni u istoj galaksiji sa plesom", piše novinar i nastavlja:

NEVEROVATNE CIFRE UOČI FINALA VIMBLDONA: Britanci su imali samo jednog favorita!

"Serena kao da ima mrtve ruke i ide korak napred i nazad kao matora tetka, a Novak preko volje izvodi nešto kao Džon Travolta, ali to mu je previše sramotno, pa pada na kolena. Tako je prebacio čitavu otužnu sagu na Serenina ramena. Novak kao hodajući blam odlučio je da okonča agoniju tako što je ustao i prekinuo najdužih šest sekundi u svačijem životu. Biti primoran da plešeš pred ljudima posle istorijske sportske pobede je savršen način da kazniš nekog.

Loš momak koji nije uradio ništa loše!

"Zaboravite tenis, ovaj video je bio prava pobeda za vikend. To je dokaz da niko nije dobar u svemu i da makar imali crveni plašt, i dalje ostajemo Klark Kent iznutra. To je dokaz da je Endi Mari namerno eskivirao finale da bi ovo izbegao. Serena, Novače, dobrodošli u ljudsku rasu," zaključuje se u tekstu Stjuarta Heritedža.

(Telegraf.rs)