SRBI GRME ZBOG OVE DVORANE: Dejvis kup selektor nezadovoljan uslovima u Buenos Ajresu! (VIDEO)

Meč četvrtfinala Svetske grupe između Argentine i Srbije odigraće se od 17. do 19 jula

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je nije preterano zadovoljan uslovima u Argentini, ali da očekuje da se organizatori pokažu u najboljem svetlu.

- Imamo odlične uslove što se tiče hotelskih usluga i hrane, međutim, ono čime nismo zadovoljni jeste hala u kojoj se igra meč. Bili smo u obilasku kompleksa i sama hala je dosta improvizovana. Iznenađeni smo i zatečeni uslovima koji nisu na vrhunskom nivou. Konkretno svlačionice nisu uređene po najvišim standardima, kao ni sale za masažu i prostor za zagrevanje. Izvršili smo pritisak na na organizatore i videćemo šta će uraditi po tom pitanju - izjavio je Obradović.

Prema njegovim rečina, sa druge strane teren je dobro pripremljen, ali mu se čini da ni osvetljenje nije baš najbolje.

Obradović je najavio da se sutra u prepodnevnim časovima očekuje dolazak ostatka tima Srbije, koji čine Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Dušan Lajović.

- Sutra očekujemo da stigne ostatak tima, tu konkretno mislim na momke koji će nastupiti na duelu protiv Argentine. Biće potrebno vremena da se igrači priviknu na vremenske i temperaturne uslove. Očekujem da već sutra odradimo prvi trening i zatim razradimo plan za nastavak - zaključio je Obradović.

Meč četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa između Argentine i Srbije odigraće se od 17. do 19 jula u Buenos Ajresu.

Na spisku selektora Bogdana Obradovića za duel u Buenos Ajresu nalaze se Viktor Troicki (24. na ATP listi u singlu), Dušan Lajović (86), Janko Tipsarević (486) i Nenad Zimonjić (11. u dublu na ATP listi).

Sa druge strane, za Argentinu će igrati Leonardo Majer (21. u singlu), Dijego Sebastijan Švarcman (64), Federiko Delbonis (73) i Karlos Berlok (121).

(Telegraf.rs/Tanjug)