PREGOVORI POSTOJE: Da li Zvezda ima pare da kupi Slavoljuba Srnića?

Čuka će pustiti svoj ponajboljeg igrača na Marakanu samo uz adekvatno obeštećenje

Nenad Lalatović je bio jasan kad je odlazio sa Marakane, Zvezdan Terzić konkretan pred početak priprema - Slavoljub Srnić je potreban Crvenoj zvezdi.

Nekadašnji đak najtrofejnijeg srpskog kluba ove sezone je jedan od glavnih pikova čelnika crveno-belih koji žele da isprave grešku Zorana Stojadinovića i vrate jednog od braće Srnić iz Čukaričkog u najtrofejniji srpski klub.

- Iz domaćeg prvenstva želimo Gaćinovića, Ivanića i Slavoljuba Srnića. Videćemo šta ćemo od toga uspeti - rekao je Terzić na okupljanju sredinom juna.

Sam Slavoljub nikada nije krio svoju privrženost crveno-beloj boji, a i Čuka nema ništa protiv. Međutim, treba da se plati.

- Za Slavoljuba je najbolje da se otisne preko granice, međutim, ukoliko Zvezda bude imala odgovarajuću ponudu, pregovaraćemo. Ima kontakata sa crveno-belima - rekao je sportski direktor Brđana za Žurnal, a potom se osvrnuo na procente koji se sve češće pominju:

- Nema ni govora o takvom poslovanju. Ko bude spreman da plati, dobiće Srnića. Ovaj klub mora da počne sam da se izdržava.

Ukoliko do transfera dođe, braća Srnić će po prvi put biti jedan naspram drugog na terenu. Naime, Dragoljub će ostati u Čukaričkom najmanje još šest meseci, a možda i godinu.

(Telegraf.rs)