Đorđević u Atini: Srpski selektor preuzima PAO u narednih 48 sati!

Aleksandar Saša Đorđević se nalazi za pregovaračkim stolom i očekuje se da potpiše dvogodišnji ugovor

Informacija da će selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević preuzeti grčki Panatinaikos prema svemu sudeći je istinita, pošto se očekuje da u narednih 48 sati sedne na klupu atinskih "zelenih".

Panatinaikos želi Aleksandra Đorđevića

Kako saznaje "Mocart sport", on se već dva dana nalazi na pregovorima u prestonici Grčke, a trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor. Čitav posao bi trebalo da bude završen u naredna dva dana, a njegov angažman ne znači i da će napustiti nacionalni tim.

Iako je po preuzimanju srpske selekcije tvrdio da neće voditi nijedan klub dok je na njenom kormilu, pa je tako odbijao unosne ponude Reala iz Madrida i drugih evropskih velikana koje su stizale posle velikog uspeha na Mundobasketu u Španiji, ipak je odlučio i da se angažuje na klupskom nivou.

Kako mu ugovor dozvoljava da vodi i tim i reprezentaciju, njemu je put ka klupi Panatinaikosa otvoren, a on planira da obavlja obe funkcije, bar do završetka olimpijskog ciklusa sa Srbijom, baš kao što je to nekada bio slučaj i sa Željkom Obradovićem.

(Telegraf.rs)