TAKO TO RADE ENGLEZI: Ivanović ekspresno dobio tri meča kazne (VIDEO)

Dok srpskim disciplincima zbog nasrtaja Kasalice nad Pavlovićem treba nedelju dana za isti posao, FA u roku od tri dana rešio stvar, zahvaljujući video snimku

Čelsi će biti drastično oslabljen u naredna tri meča, jer je Branislav Ivanović dobio kaznu od tri meča neigranja zbog udaranja fudbalera Vigana.

I to samo tri dana od događaja sa terena, a na osnovu video snimaka sa "Stamford Bidža".

Zvanična lica nisu napisala ništa u vezi sa ovim gestom srpskog beka, ali je na osnovu video zapisa FA donela odluku o suspenziji. Na njemu se jasno vidi da Ivanović udara Šona Malonija, a cela situacija dosta podseća na udarac koji je Filip Kasalica uputio odbrambenom fudbaleru Radničkog iz Kragujevca Pavloviću, prošle srede.

Međutim, disciplinskoj komisiji srpskog fudbala, očigledno je neophodno više vremena da ustanovi kako i zbog čega je napadač Zvezde udarao defanzivca Radničkog i da li uopšte onakav start suspenziju. Sva je prilika, da će srpska javnost o ovoj odluci biti obaveštena posle Kup derbija u sredu.

Ivanović će propustiti meč polufinala FA Kupa protiv Totenhema za vikend, ali i naredna dva prvenstvena meča protiv Arsenala i KPR-a.

(Telegraf.rs)