Zvezdu sada tuže i kadeti: Sa Marakane odlaze najmlađi biseri!

Nekako se do sada uvek dešavalo da omladinci ili seniori zbog dugovanja i drugih razloga odlaze iz Crvene zvezde, a sada su počeli i kadeti

Novo leto, ali priča stara na Marakani. Crvena zvezda se ponovo suočava sa tužbama i odlascima mladića iz svog sopstvenog pogona koji nisu došli ni do treniranja sa prvim timom. Posle Filipa Đuričića, Veljka Simića, Nemanje Maksimovića, Uroša Radakovića i mnogih drugih, crveno-bele su sada počeli da tuže i kadeti i traže raskid ugovora.

Golman kadetske selekcije koju vodi Ognjen Koroman, Vladan Đekić, odlučio je da zbog neisplaćenih stipendija napusti klub, a njegovi roditelji su tužili Zvezdu zbog neisplaćenih stipendija, saznaje "Sport".

- Nekorektno je da roditelji tuže klub zbog nekoliko neisplaćenih stipendija. Mogao je Vladan da dođe kod mene, ja bih mu dao novac, a ovako je što se mene tiče završio sa Zvezdom. Klub je mnogo uložio u njegov razvitak i ne mogu da shvatim takav potez roditelja. Oni su mu napravili medveđu uslugu i to zbog nekoliko neisplaćenih stipendija. Mi imamo zamenu za bilo koga, pa i njega, jer je Zvezda iznad svakog pojedinca - rekao je njegov trener Ognjen Koroman.

Đekić je bio deo tima koji je pod vođstvom bivšeg reprezentativca Srbije i Crne Gore osvojio nedavno održani "Turnir prijeteljstva" u Bijeljini.

(Telegraf.rs)