Fotke zbog kojih nas trese groznica uoči finala: Manje od 24 časa do utakmice godine!

Ove fotografije koje oslikavaju sve što nam donosi spektakl zvani finale Lige šampiona ne smete propustiti

Čitava planeta je spremna za spektakl koji smo čekali godinu dana. Do sigurno najvažnije fudbalske utakmice u 2015. godini i jednog od najvažnijih sportskih događaja u svetu ostalo je manje od 24 časa. U subotu od 20.45 na terenu Olimpijskog stadiona u Berlinu igrači Juventusa i Barselone boriće se za pehar pobednika Lige šampiona.

U prestonici Nemačke se obavljaju poslednje pripreme za spektakl koji će privući ogroman broj ljudi, a evo i nekoliko vrlo zanimljivih fotografija koje nam donose groznicu finala najelitnijeg evropskog fudbalskog takmičenja.

Mnogo sporednih događaja je uoči finala održano u Berlinu prethodnih 2-3 dana, a jedan je bio i takmičenje fristajl fudbalera ispred Brandeburške kapije.

Fanovima i navijačima dva tima prezentovan je trofej koji će kapiten pobedničke ekipe podići, a videćemo da li će se on na godinu dana preseliti u Italiju ili Španiju.

Veliki broj šlepera i velikih kamiona parkiran je ispred Olimpijskog stadiona kojima je dovezena različita oprema, do bine do najsitnijih drugih detalja.

Navijači Barselone su u klupskim obeležjima okupirali glavni grad nemačke i na različite načine pokušavaju da prekrate vreme do finala.

U Berlin je konačno stigao i veliki fan Juventusa Nikolo De Marki koji je iz Torina krenuo bicklom ka Berlinu i prešao 1.100 kilometara da bi posmatrao finale.

Jedna od poslednjih priprema u vezi sa utakmicom je i merenje visine trave na terenu koje je dan pre utakmice uradila ova žena.

Fudbaleri katalonskog tima predvođeni Lionelom Mesijem u uniformisanim odelima i obući su privatnim avionom došli u Berlin.

Jedan od poslednjih dogovora trenera Masimilijana Alegrija i igrača "stare dame" pred veliku utakmicu.

Navijači Barselone su očigledno spremili i koreografiju na tribini na kojoj će biti smešteni. Na početku meča bi trebalo verovatno da zlatnom bojom, na podlozi u bojama kluba ispišu poruku igračima "Više od kluba".

(Telegraf.rs)