Krasić između Zvezde i Partizana: Evo šta će odučiti i da li će zaigrati za nekog od večitih!

Nekadašnji reprezentativac Srbije ima jak ugovor u Fenerbahčeu i samo pod jednim uslovom će napustiti klub

Za nekadašnjeg reprezentativca Srbije, Miloša Krasića, koji je pod ugovorom sa Fenerbahčeom, zainteresovani su i Crvena zvezda i Partizan.

Ipak, ono što večitim rivalima predstavlja prepreku da u svoje redove dovedu značajno pojačanje jeste to što Krasić ima važeći ugovor sa Fenerbahčeom do leta 2016. godine.

- Ukoliko me Fenerbahče bude želeo odbiću i Partizan i Crvenu zvezdu - rekao je Krasić.

Ipak, turski klub već duže vreme ne računa na srpskog fudbalera, a Krasić ima unosan ugovor od 2,5 miliona godišnje, koga ne želi olako da se odrekne.

- Imam veoma tešku situaciju u Istanbulu i dok je ne rešim ne mogu da razmišljam o drugim klubovima. Iz Fenerbahčea ću otići samo ako mi isplate novac do kraja ugovora ili daju makar deo para uz ''čiste papire''. Drugačije, nema šanse! Super je što je dpšao novi trener i trebalo bi da popričam sa njim za koji dan. Najviše bih voleo kad bi računao na mene - rekao je Krasić za Informer.

Jedan od svojevremeno najvažnijih fudbalera reprezentacije Srbije ne krije da su ga kontaktirali i crveno i crno-beli sa Topčiderskog brda.

- Tačno je da su me zvali i jedni i drugi, ali osim tih ponuda bilo je i poziva iz inostranstva. Ako budem menjao klub, sve ću opcije da razmotrim.

- Veoma mi prija što me žele naši najveći klubovi, to je izuzetna čast. Ipak, ne bih da se izjašnjavam u koji klub bih radije otišao. U Zvezdi sam bio na probi kao klinac, ali to neće uticati na moju odluku, ukoliko uopšte budem razmišljao između večitih rivala - zaključio je Miloš Krasić.

(Telegraf.rs)