Samo su Mesi i Ronaldo bolji od njega: Dedica Toni dao gol i Juventusu, Milan okrenuo protiv Atalante (VIDEO)

Italijanski veteran postigao svoj 21. gol u sezoni

Iako ima 38. godina, Luka Toni je i dalje strah i trepet za golmane u Seriji A. To je na svojoj koži poslednji osetio Đanluiđi Bufon čiji Juventus je odigrao samo 2:2 protiv Verone.

Poveo je aktuelni šampion u 42. minutu preko Pererire, ali je Toni u 48. postigao svoj 17 gol u 2015. godini. Samo Ronaldo i Mesi su dali više od njega. Ipak, samo devet minuta kasnije Ljorente je vratio prednost na stranu Stare dame koja je u 88. minutu mogla da reši pitanje pobednika. Tevez je imao penal koji je promašio.

Kazna je stigla u nadoknadi vremena. Najpre je Pepe u 92. dobio crveni karton, a Gomez minut kasnije doneo bod svom timu. Vredi pomenuti i to da Toni beži dva gola Ikardiju i vrlo blizu je toga da postane najbolji strelac Serije A ove sezone.

Milan je meč protiv Atalante počeo u svom stilu - primio je gol!!! Basili je u 21. minutu matirao Lopeza, ali je onda usledio preokret u meču koji nije imao nikakvu težinu. Najpre je Pacini iskoristio penal u 36. minutu, da bi Bonaventura u 38. i 80. završio i drugu sezonu Milana u kojoj nisu izborili Evropu.

(Telegraf.rs)