Partizan: Policija je izvodila naše navijače iz hale

Mi smo hteli razmenu, ali na isključivo njihov zahtev došlo je do toga da u hali praktično nije bilo nijednog navijača Partizana. Ovog puta karte su podeljene našim navijačima - rekao je Šilobad.

Poslovni direktor Košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilbad otkrio je da je pre druge utakmice polufinalne serije ABA lige između Zvezde i Partizana, policija tražila od pristalica crno-belih, koji su imali karte, da izađu iz hale.

SPREMNI ZA NOVU ŽURKU? Upoređivanje komičnih reakcija Vujoševića i Radonjića! (VIDEO)

Prve dve utakmice serije odigrane su pred Zvezdinom publikom, a oni navijači crno-belih koji su se nekako dokopali karata, zamoljeni su da izađu, tvrdi Šilobad.

- Imam informacije da su neki ljudi sa kartama, koji navijaju za Partizan, bili zamoljeni od Žandarmerije da napuste halu, pa se nadam da će i sada biti isti aršini. Nadam se da će biti pun Pionir - rekao je Šilobad.

Novi, treći duel na programu je u subotu od 21 sat, a dan pre toga u Humskoj je odražn sastanak klubova i predstavnika organa reda.

- Mi smo hteli razmenu, ali na isključivo njihov zahtev došlo je do toga da u hali praktično nije bilo nijednog navijača Partizana. Ovog puta karte su podeljene našim navijačima - dodao je Šilobad.

Utakmica se igra u subotu od 21 čas u dvorani "Pionir".

(Telegraf.rs)