Atletiko bi mogao da bude kažnjen zbog Ronalda!

UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Jorgandžija, jer je jedan navijač uspeo da se probije do Portugalca i uhvati ga za rukav

Atletiko iz Madrida bi mogao da bude oštro sankcionisan od strane UEFA, zbog propusta obezbeđenja na meču sa Realom, jer se jedan navijač probio do Kristijana Ronalda tražeći mu dres.

Meč je završen bez golova, a nedugo nakon poslednjeg sudijskog zvižduka Milorada Mažića Portugalac je dobio neočekivano društvo, u momentu kada se uputio ka svlačionici.

Navijač je navodno uhvatio Ronalda za rukav, pre nego što je obezbeđenje stiglo da reaguje, a za čelnike UEFA nije bilo dileme kada je u pitanju pokretanje postupka koji bi trebalo da dobije epilog 21. maja.

Gradski derbi Atletika i Reala u okviru četvrtfinala Lige šampiona obeležile su i skandalozne izjave domaćih fudbalera upućene Mažiću, iako je Srbin od UEFA dobio sjajnu ocenu.

Mažić je bio na udaru Jorgandžija zbog faula koji nije svirao nad Mandžukićem koji je, potom, uputio salve uvreda na račun najboljeg srpskog sudije.

(Telegraf.rs)