DŽABA SI TRČAO: Štoper OFK Beograda otkrio šta je rekao Drinčiću!

Milan Savić istakao da vezisti crno-belih nije uputio nijednu psovku

Meč između OFK Beograda i Partizana privukao je dosta pažnje za vikend. Ne samo zbog rezultata, nego i zbog verbalnog duela veziste crno-belih Nikole Drinčića i štopera domaćeg tima Milana Savića.

Iako ga nije imenovao, Drinčić je nakon meča optužio Savića da je bio nekorektan, a pominjalo se i da mu je mladi defanzivac opsovao majku. Međutim, fudbaler Romantičara je izneo svoju stranu priče.

- Bila je situacija u kojoj je Šaponjić šutnuo Antonova kada je bio bez lopte. Ušli su u konflikt i sve se odjednom smirilo. Drinčić se u tom momentu nalazio s druge strane terena i pretrčao je 50 metara da vidi šta se dešava. Samo sam kazao da je sve u redu i da trči za džabe, psovki nije bilo - rekao je Savić za Sportski žurnal i dodao:

DRINČIĆ BESNEO: Fudbaler OFK-e psovao Partizanovom vezisti majku?!

- Drinčić je u tom momentu počeo da viče na mene, ja se sklonio po strani, a on mi je dobacio nešto tipa „videćeš posle utakmice”. Kada se meč završio krenuo je ka meni, samo sam stajao i gledao kako ga je Babović smirivao. Saigrači su kazali da je, kad sam išao ka tunelu, pokušao da me šutne! Promašio je, to nisam video. Uglavnom, mislim da mu ne priliči takvo ponašanje, ipak, ima i karijeru i godine.

(Telegraf.rs)