PARTIZAN SMENJUJE NIKOLIĆA? Znaćemo u utorak!

Klub je zakazao sastanak Sekreterijata, gde će navodno jedina tema biti poverenje šefu stručnog štaba

Dva dana posle novog, trećeg remija fudbalera Partizana od početka prolećnog dela prvenstva, rukovodstvo kluba iz Humske održaće sednicu Sekreterijata.

Na ovom sastanku u utorak navodno će biti jedna tema: poverenje treneru Marku Nikoliću.

Crno-beli su rezultatom 2:2 protiv Čukaričkog ispustili još bodova, i sada je njihova prednost nad večitim rivalom Crvenom zvezdom svega dva boda.

Evo zašto je Sale Ilić besan jurio igrače i "napušavao" ih posle kiksa protiv Čukaričkog! (VIDEO)

Utakmici na Banovom brdu prisustvovao je veliki broj članova uprave vicešampuiona Srbije, počevši od predsednika Zorana Popovića.

Nakon meča, reči potpredsednika Ljubiše Tumbakovića nisu mogle da navedu na nezadovoljstvo poslom Nikolića.

Nikolić: S obzirom na razvoj situacije i bod je dobar!

- Odliča igra. Iako su ovakve utakmice još daleko od večitog derbija, koji traje decenijama, igra dva rivala ni malo nije zaostala za igrama kada su rivali Zvezda i Partizan. Čukarički izrasta i organizaciono i igrački u još jedan pravi klub - rekao je Tumbaković, a preneo "Sport".

Prema pisanju "Mozzart Sporta", uprava je kontaktirala sa dvojicom trenera: Prvi je Zoran Milinković, koji predvodi Voždovac, i bivši vršilac družnosti reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović, koji je i prisustvovao utakmicama crno-belih.

Podsetimo i da se o smeni Nikolića raspravljalo i nedugo po formiranju nove uprave, a kao potencijalne zamene su se pominjali Ivan Tomić i Ljubinko Drulović.

(Telegraf.rs)