Ova neverovatna i kontroverzna trojka je poslala Partizan na Zvezdu u plej-ofu! (VIDEO)

Partizan je izgubio od Budućnosti u poslednjem kolu regularnog dela ABA lige, pa će sa četvrte pozicije ići na Crvenu zvezdu u polufinalu plej ofa ABA lige * Odlučujuću trojku postigao je Rejnolds u poslednjem minutu

U polufinalu ABA lige videćemo srpski večiti derbi. Partizan je izgubio utakmicu za drugo mesto u Podgorici protiv Budućnosti 85:79 pa će sa četvrtog mesta u plej-of ići na Crvenu zvezdu.

Partizan izgoreo u Moraču, u polufinalu na Zvezdu!

Utakmica je bila veoma neizvesna i puna tenzija i na parketu i na tribinama. Publika je vređala igrače Partizana i trenera Vujoševića, na poluvremenu je došlo i do koškanja igrača.

KRVAVO U MORAČI: Razbili glavu kapitenu Partizana! (FOTO)

VARNICE U MORAČI: Gađali Vujoševića, vređali Pavlovića i ne daju srpsku zastavu u hali! (VIDEO)

Pogledajte koškanje igrača Partizana i Budućnosti na poluvremenu u "Morači"! (VIDEO)

Pobednik se nije znao sve do poslednjeg minuta utakmice, a odlučujući koš postigao je bek Budućnosti, Džejms Ričard Rejnolds.

On je na manje od trideset sekundi do kraja, pri vođstvu svoje ekipe jedan razlike postigao neverovatnu trojku. Šutirao je za tri iz veoma teške pozicije pošto su igrači Partizana odigrali dobru odbranu. Lopta je posle njegovog šuta ''igrala'' po obruču, ali je na kraju ipak prošla kroz mrežicu.

Sudije su gledale ponovljeni sinimak, na kome se vidi da je košarkaš Budućnosti Darko Planinić dirao mrežicu rukom, ali su procenile da nema ništa sporno u toj situaciji i priznale su koš.

TERMINI mečeva Partizana i Zvezde u plej-ofu ABA lige!

Na na 12. minutu priloženog snimka možete pogledati pogodak koji je poslao Partizan na Crvenu zvezdu u plej ofu Aba lige. Procenite sami da li je bio regularan?

(Telegraf.rs)