Nikolić: S obzirom na razvoj situacije i bod je dobar!

Trener crno-belih nije bio zadovoljan posle remija svoje ekipe na gostovanju Čukaričkom

Trener Partizana Marko Nikolić nije bio raspoložen posle remija njegove ekipe na gostovanju Čukaričkom (2:2), ali je istakao da je, s obzirom na razvoj situacije, i osvojeni bod dobar.

BRANKO ILIĆ SPASAO PARTIZAN NA BRDU: Crno-beli u 90. minutu iščupali remi protiv Čukaričkog! (VIDEO)

- Mislim da utakmica nije bila lepa kao što mnogi misle. Teren je bio težak za igru, bilo je mnogo dugih lopti zbog toga i iz mnogbrojnih gužvi posle skokova dolazilo je do šansi. Imali smo dve stopostotne šanse, možda i više. Nismo ih iskoristili, a primili smo dva jeftina gola.

-S obzirom na razvijanje situacije bod je i dobar, ali nisam zadovoljan jer smo želeli pobedu - rekao je Nikolić i istakao da reprezentativna pauza neće prijati ekipi pošto Partizan ima 11 reprezentativaca pa će na treninzima imati 10 igrača.

Trener Čukaričkog bio je zadovoljan rezultatom, ali žali za propuštenim prilikama pri rezultatu 2:1, kada je njegova ekipa mogla da reši meč.

- Kako smo spremali utakmicu, tako se i razvijala. Partizan je možda i najbolji u ligi kada su u pitanju prekidi, nažalost u 90 minutu je došlo do malog pada koncentracije mojih igrača i primili smo gol.

- Ne mogu da budem nezadovoljan ni ovim rezultatom. Imali smo možda i nekoliko situacija gde smo mogli da postignemo treći gol i da rešimo utakmicu, umesto toga smo bili kažnjeni i kasnije smo uspeli da se odbranimo kada je Partizan vršio pritisak u nadoknadi - izjavio je Milojević posle meča.

(Telegraf.rs)