Pomeriće planetu: Kristijano Ronaldo odlazi u Ameriku!

Medijski gigant Sports ilustrejtid najavio da je odlazak iz Reala gotova stvar

Svakim danom, najbolji fudbaler sveta je bliži odlasku u SAD. Kristijano Ronaldo je i ranije najavljivao kao mogućnost odlazak preko bare, ali se čini da nikada nije bio bliže MLS.

Transfer bi se dogodio po okončanju ugovora sa Realom, znači 2018. godine.

Ovo je na neki način potvrdio novinar uticajnog Sports ilustrejtida.

- Sa nekoliko strana sam dobio potvrdu da Kristijano Ronaldo namerava da dođe u MLS posle Reala. Jedan od izvora mi je rekao da je najrealnije da se to dogodi 2018. godine, kada bude bio slobodan igrač - napisao je Grant Vol, a brojni mediji u Americi ovaj info navode kao najmerodavniji, s obzirom da je Grant i ranije imao dobre "insajd" informacije.

U tekstu objavljenom na sajtu "SI"-a pominje se da bi Ronaldo u trenutku odlaska u Ameriku imao 33 godine i da bi zasenio prethodne dolaske u američku fubalsku ligu, Dejvida Bekama, Tjerija Anrija, Kake, Stivena Džerarda...

Kristijano Ronaldo je jedan od najtraženijih pojmova na internetu i naravno najčitanijih. Ovde pratite sve što se objavljuje o najboljem igraču planete.

Portugalac trenutno u Madridu zarađuje 19,1 milion evra po sezoni, a primera radi Kaka u MLS, 6,7 miliona.

Možete zamislite, koliku će kesu sa novcem odrešiti američki klub koji fudbalsku zvezdu kakva je Ronalda bude dovodio za tri godine.

(Telegraf.rs)