Ovako su deljene karte za Dejvis kup! Načelniku 250, gradonačelniku 100 kompleta

Prodaji je namenjeno 2.428 kompleta, od čega je 107 kompleta prodato na blagajni, a 190 će biti pušteno na dan meča, dok je 2.131 komplet dat fizičkim i pravnim licima, objasnio je ministar policije Nebojša Srefanović

Velika se frka digla oko karata za Dejvis Kup između Srbije i Hrvatske koji će biti odigran u Kraljevu od 6. do 8.marta. Čak se i Novak Đoković oglasio i tražio da se krivci za malverzacije kazne i krivično gone.

Međutim, ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je sprovedena istraga i saopšteno je kako su podeljene karte za ovaj meč.

NAKON SUMNJI ĐOKOVIĆA: Počela istraga o kartama za Dejvis kup

Đoković iznerviran zbog Dejvis Kupa: Krivično goniti sve koji su muljali sa kartama!

Ovako je Đoković odlučio da ispravi nepravdu prema Kraljevčanima!

Za meč je spremljeno 3.228 kompleta karata a za slobodnu prodaju spremljeno je 297 kompleta.

-Teniski savez je bio u obavezi da 800 ulaznica preda ITF-u( Međunarodna teniska federacija) i reprezentaciji Hrvatske. Prodaji je namenjeno 2.428 kompleta, od čega je 107 kompleta prodato na blagajni a 190 će biti pušteno  na dan meča.

- Ostatak od 2.131 kompleta dato je fizičkim i pravnim licima - nabrojao je Stefanović.

Najviše kompleta čak 300 dato je Elektrodistribuciji Kraljevo, načelniku Raškog okruga otišlo je 250 kompleta a gradonačelniku Kraljeva 100.

Teniski savez Srbije je dobio 108 kompleta, BNB Paribas je dobio 104, reprezentacija Srbije 120, međunarodna teniska federacija 52  kompleta.

Za sada jedimno nema podataka ko je kupio karte, a kome su podeljene.

- To će biti predmet dalje istrage - poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)