NIJE VIC: Trener Partizana brani trenera Zvezde!

Trener crno - belih podržao je kolegu iz Crvene zvezde, koji se nakon prvog prolećnog kola žalio na uslove igre na Čairu

Trener crno - belih Marko Nikolić stao je u odbranu Nenada Lalatovića, koji je posle utakmice na Čairu okrivio loš teren za kiks Crvene zvezde.

TOP 10 LALATIZAMA: Svi najsmešniji izgovori Zvezdinog trenera!

LALATOVIĆ: U Turskoj smo pobeđivali, jer smo imali tri obroka dnevno!

Partizan će se u subotu od 17 časova na stadonu JNA sastati sa istim protivnikom od koga je njihov večiti rival kiksnuo u prvom kolu. I teren stadiona crno - belih nije u najboljem stanju, ali njihov strateg smatra da za njih nema izgovora, ali i da floskula ''teren je isti za obe ekipe'' nema veze sa realnošću i da to može da priča samo neko ko se nije ozbiljno bavio fudbalom.

- Moramo da budemo realni, teren je bio katastrofalan, što odgovora timu koji se brani. Imam razumevanje za trenera najvećeg rivala, kada neko kaže da je teren isti za obe ekipe, onda se nije ozbiljno bavio fudbalom. I naš teren je bio u lošem stanju, ali to ne sme da bude alibi. Tražićemo neki dugi način da matiramo Radnički, a to neće biti duge lopte - obećao je Nikolić.

(Telegraf.rs/Tanjug)