NEVEROVATNO: Samo tri igrača Partizana su ostala u startnoj postavi!

Tim crno-belih sa prolećne premijere protiv Voždovca se drastično razlikuje u odnosu na prvi meč u sezoni protiv Toršavna

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić susreo se sa velikim promenama u timu pred početak proleća u odnosu na početak sezone. To je dovelo do gotovo kompletne promene u startnoj postavi na meču protiv Voždovca u odnosu na utakmicu protiv Toršavna u julu 2014. kada je otvorena takmičarksa 2014/2015.

Crno-bele su u zimskom prelaznom roku iz startne postave napustili Vojislav Stanković, Petar Škuletić i Danko Lazović, ugovor je raskinut sa Branislavom Trajkovićem, dok je Danilo Pantić suspendovan od strane uprave, jer nije želeo da produži ugovor.

U startnoj postavi Partizana u prvom meču sezone protiv Toršavna u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrali su: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Nemanja Petrović, Grbić, Drinčić, Brašanac, Pantić, Škuletić, Lazović.

Iz ovog tima na prolećnoj premijeri protiv Voždovca igrala su samo trojica fudbalera - Lukač, Brašanac i Drinčić. Tim Zvonka Varge, koji je na tom meču menjao Nikolića izgledao je ovako: Lukač, Bandalovski, Ćirković, Ilić Branko, Brašanac, Volkov, Ninković, Kojić, Babović, Drinčić, Živković.

(Telegraf.rs)