Kako je Ibra hteo da se osveti Pepu!

O tome je govorio menadžer fudbalera Pari Sen Žermena

Menadžer Zlatana Ibrahimovića, Mino Raiola, tvrdi da je Šveđanin želeo da se osveti tadašnjem treneru Barselone Pepu Gvardioli zbog lošeg ophođenja prema njemu.

Ibrahimović i Gvardiola su imali jako loš odnos kada je fudbaler stigao u Barsu 2009. godine, posle čega je on napustio katalonski klub.

Zato se Ibrahimović sastao sa bivšim trenerom Žozeom Murinjom, u želji da pređe u madridski Real, i tako se osveti Gvardioli.

- Zlatan je želeo da igra za Real nakon Barse. To bi bio idealni transfer, savršena osveta Gvardioli. Real Madrid je klub politike i nije običan klub. Ne razumem stvari koje rade. Bio bi to savršen klub za njega jer je odličan igrač, strastven jer može da uradi nešto neverovatno u trenutku - rekao je Raiola.

On je ponašanje sadašnjeg trenera Bajerna opisao kao "šokantno", dodajući da samo Španca treba kriviti za prerani Zlatanov odlazak iz Barselone.

- Samo Filozof (Gvardiola) zna što se dogodilo. Njegovo ponašanje je bilo strašno, šokantno.Rekao je Zlatanu da ga zove ako nešto zatreba ili ako želi pomoć. A onda je odjednom prestao s njim da razgovara - zaključio je Raiola.

(Telegraf.rs)