DAN DERBIJA, UŽIVO: Sukob Delija sa policijom, Čair rasprodat (FOTO) (VIDEO)

Budite uz Telegraf Sport pre, tokom i posle meča Crvene zvezde i Partizana. Naši reporteri su na ulicama Niša.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras od 21.00 sat biju bitku za finale Kupa Radivoja Koraća, pošto su bez većih problema preskočili prepreke u četvrtfinalu. Biće ovo drugi derbi ove sezone, a zanimljivo večiti će se i za sedam dana sresti u okviru ABA lige.

Kao i uvek kada su u pitanju važni događaji, Telegraf Sport se nalazi na licu mesta odakle ćemo vas izveštavati o najzanimljivijim detaljima pre, tokom i posle utakmice.

U najavi ovog meča, treneri obe ekipe birali su reči kojim su se obraćali. Dok Dejan Radonjić napominje 10 pobeda u nizu, Duško Vujošević ulogu favorita prepušta rivalu.

- Gospodin slučaj je hteo da se najatraktivnija utakmica turnira odigra u polufinalu, a mi ćemo dati sve od sebe da se suprotstavimo favorizovanom rivalu - poručio je Vujošević.

ZAKAZAN DERBI: Zvezda furiozno preko Konstantina stigla do polufinala sa Partizanom! (FOTO)

20:00 - Navijači Zvezde napravili gužvu na ulazu u Čair. Pojedinci pokušavaju bez ulaznica da uđu u dvoranu

18:25- Prvi incidenti u Nišu! Grupa navijača Crvene zvezde sukobila se oko 19 časova na Trgu Svetog Save sa pripadnicima niške Žandarmerije.

16.40 - Policija i obezbedjenjene su se okupili oko hale Čair kako bi se raspodelili po punktovina.

16.33 - Čair rasprodat! Nema više karata za polufinale i finale.

15.35 - Prema domaćim kladionicama, Zvezda je apsolitni favorit na meču sa Partizanom. kvota na crveno-bele varira od 1.30 - 1.50, dok je na partizan između 2.85  -3.00.

15.23 - Oglasili su se i ostali bivši igrači Partizana putem Tvitera.

14.37 - Još jednom napominjemo da je atmosfera u gradu fenomenalna, ali vredi pomenuti da navijača Zvezde i Partizana nigde nema na vidiku. Ipak, vredi pomenuti momke koji sviraju u centru grada domaći rok. Idealan tajming s obzirom na to da su ulice pune.

13.53 - Pogledajte i delić atmosfere sa ulica Niša. Kao što smo već rekli, lepo vreme i KRK ''izveli'' su ljude napolje.

13.19 - Oglasio se i bivši košarkaš Partizana Davis Bertans.

12.34 - Košarkaši Vršca uživaju na suncu u centru grada pred meč sa Megom od 18.30 minuta.

12.22 - Atmosfera u gradu je fenomenalna zbog lepog vremena. Kafici prepuni i napolju nema gde da se sedne. Kod Čaira se već oko podneva formirala gužva za karte. Ćevabdžinice spremne za goste, a cene su više nego popularne.

12.00 - Kako javljaju naši reporteri, u Nišu je izuzetno mirno. Dok su prolazili ulicama garda naleteli su na košarkaša partizana Borisa Daloa koji opušteno šeta i priprema se za večerašnji duel. Francuz je na meču sa Vojvodinom igrao 17 minuta i ubacio je šest poena.

11.35 - na sajtu Košarkaške lige Srbije pojavila se tačan rezultat večitog derbija koji bi, prema njima, partizan trebalo da dobije sa 10 razlike. Na društvenim mrežama se već pokrenula priča o nameštaljci - NAMEŠTALJKA? Procureo tačan rezultat košarkaškog derbija Zvezda - Partizan!

10.50 - Novinari Telegraf Sporta su se potrudili da donekle skrenu pažnju na duele koji bi mogli da odluče večerašnjeg pobednika - Ova tri direktna duela bi mogla da odluče derbi u polufinalu Kupa!

(Telegraf.rs)