Ovo je moguća startna postava Partizana za meč sa Voždovcem!

Kako je trener crno-belih Marko Nikolić istakao ekipa sa poslednjeg pripremnog meča u Antaliji protiv Đera trebalo bi da zaigra od prvog minuta u Humskoj na prolećnoj premijeri

Fudbaleri Partizana u subotu od 16 časova započinju odbranu šest bodova iz jesenjeg dela sezone Jelen Superlige. U Humskoj gostuje Voždovac, a startna postava Marka Nikolića biće značajno izmenjana u odnosu na prvi deo sezone.

To se pre svega odnosi na napad u kojem bi trebalo da se od prvog minuta nađe Nikola Kojić, pred kojim je težak zadatak da zameni Danka Lazovića i Petra Škuletića.

U timu bi od prvog minuta trebala da se nađu i trojica novajlija - Gregor Balažic, Ivan Bandalovski i Stefan Babović.

Strateg Marko Nikolić, koji će zbog suspenzije ovaj meč pratiti sa tribina, najavio je pred poslednji meč na pripremama u Antaliji protiv Đera (4:0), da će taj tim najverovatnije početi i u prvoj prolećnoj utakmici šampionata. Tada su u startnih 11 igrali...

PARTIZAN: Lukač, Bandalovski, Petrović Nemanja, Ćirković, Balažic, Drinčić, Brašanac, Babović, Ninković, Živković Andrija, Kojić.

Jedna izmena koja se iz ovog tima može očekivati je da umesto Petrovića na poziciji levog beka zaigra Vladimir Volkov, pa bi po našim procenama Partizanovih 11 trebalo da izgleda ovako:

Lukač - Bandalovski - Ćirković - Balažic - Volkov - Drinčić - Brašanac - Babović - Živković - Ninković - Kojić.

(Telegraf.rs)