Suarezova majstorija nije ništa, pogledajte još 4 makazica igrača Barselone (VIDEO)

Ceo svet je brujao o sjajnom potezu Luisa Suareza na utakmici protiv Levantea, ali ne tako davno velike legende katalonskog kluba postizale su i lepše pogotke

Urugvajac je posle odličnih partija zapušio usta onima koji su smatrali da ne opravdava uloženi novac u dovoljnoj meri. Sada se bez sumnje uklopio u "trozubac" koji čini sa Mesijem i Nejmarom, a magijom protiv Levantea je potvrdio odličnu formu.

SUAREZOVA MAGIJA: Makazice Urugvajca kakve se retko viđaju! (VIDEO)

Barselonina sreća je ta što je imala vrhunske igrače i u prošlosti. Suarezov gol nas je podsetio na golove koji su možda i bolji od njegovog.

1. U poslednjem meču sezone Barseloni je protiv Valensije trebala pobeda kako bi se kvalifikovala u Ligu šampiona. Minut pre kraja rezultat je bio 2-2, a onda je na scenu stupio legendarni Rivaldo i postigao pogodak koji će generacije prepričavati.

2. U tom periodu najbolji fudbaler sveta i miljenik Kamp Noa - Ronaldinjo uveseljavao je ceo svet lucidnim potezima i bili bi potrebni dani kako bi se nabrojali nezaboravni trenuci u dresu Barse. Ipak u pobedi protiv Viljareala izveo je nestvaran potez. Nakon centaršuta Ćavija primio je loptu na grudi i uputio neodbranjive "makazice".

3. Još jedna majstorija je Ronaldinjovo delo. Aplaudirali su mu na Santijago Bernabeu kada je demolirao kraljevski klub, a isti je slučaj bio i na stadionu drugih Madriđana - Atletika. Na kraju sezone 2007/08. igrao je poslednji meč za Barselonu. Za oproštaj je postigao gol u njegovom stilu, a ceo Visente Kalderon mu je aplauzom odao priznanje.

4. Nekarakteristično za štopera Pujol je 2002. godine u pobedi nad Tenerifeom se spretno snašao i postigao akrobatski gol koji će se pamtiti.

Koji pogodak je po vašem mišljenju najlepši?

(Telegraf.rs)