Siti nudi Realu 94 miliona evra za Ronalda i 500.000 evra nedeljno Portugalcu!

Čitavu priču "podgreva" i podatak da Ronaldov agent, Žorž Mendeš, u poslednje vreme često ruča sa čelnicima Sitija, pa mediji na Ostrvu i Pirinejima smatraju da je to samo početak pregovora dve strane

Prebogati gazda Mančester sitija ne planira da štedi novac u letnjem prelaznom roku, pa je tako odlučio da svima stavi "prst u oko" ponudom za Portugalca iz madridskog Reala Kristijana Ronalda, kojem je spreman da uplaćuje 500.000 evra na svakih sedam dana!

Šeik Mansur, vlasnik Mančester sitija, Realu će za Ronalda ponuditi sumu od 80 miliona funti!

Kristijano Ronaldo, nekadašnja zvezda i ljubimac navijača Mančester junajteda, nekoliko puta je ponovio da bi voleo da se vrati u Englesku, ali ostaje pitanje da li će prihvatiti da nosi dres ljutog gradskog rivala koji želi da preuzme primat, kako u gradu, tako i u Premijer ligi od "crvenih đavola".

Ronaldu ugovor sa Realom ističe u junu 2015. godine, a on u "kraljevskom klubu" ima nedeljna primanja od 250.000 funti nedeljno, što je oko 280.000 evra.

Čitavu priču "podgreva" i podatak da Ronaldov agent, Žorž Mendeš, u poslednje vreme često ruča sa čelnicima Sitija, pa mediji na Ostrvu i Pirinejima smatraju da je to samo početak pregovora dve strane.

Španski mediji preneli su i informaciju da je Žoze Murinjo prihvatio ponudu "građana" da preuzme ekipu na kraju sezone od Roberta Manćinija, pa se pretpostavlja da je možda upravo jedan od uslova dolaska Murinja da sa njim u paketu stigne i Kristijano Ronaldo, koji je na 131 utakmici u dresu Reala postigao isto toliko golova!