ONI ZA SEBE MISLE DA SU BOGOVI: Šest dokaza da su Ibra i Murinjo slični! (VIDEO)

Pred okršaj PSŽ-a i Čelsija u osmini finala Lige šampiona bude se stare uspomene, a pažnju sa same utakmice skreću dva velika prijatelja

U Parizu se pored dva kluba susreću i dva ogromna ega, toliko velika da mogu da sruše Ajfelov toranj i ostaje da se vidi koji će prevladati.

Ibra i Murinjo su sarađivali godinu dana u Interu, ali su se u tom periodu zbližili toliko - kao da je u pitanju bila decenija. Čak i kad su se razišli nisu prestali da iskazuju poštovanje i "ljubav" koju osećaju jedan prema drugom. Čini se da bi jedan za drugog uradili sve.

Za Portugalca Zlatan je jedan od najboljih, a Šveđanin je u svojoj autobiografiji napisao da bi poginuo za Murinja!

Predstavljamo vam šest činjenica zbog kojih su jako slični:

1. Murinjo je posle osvojenih trofeja sa Portom i Čelsijem sebe nazvao "Specijalni", a Ibra je o šansama Švedske da se plasira na Svetsko prvenstvo 2014. odgovorio - Samo Bog zna - misleći na sebe.

2. Vređanje sudija - Obojica često znaju da počaste sudije sa par sočnih psovki

3. Proslava golova - Žoze i Ibra su u nekoliko navrata proslavljali golove energičnim klizanjem na kolenima.

4. Odnos sa novinarima - Iako su pravi raj za novinare u smislu da daju antologijske izjave, da su zabavni i da bez oklevanja kažu šta misle, Žoze i Zlatan umeju da budu jako nezgodni.

5. Dele dobre savete - Čelsijev menadžer je znao da da instrukcije i u drugom sportu, a da nije fudbal - objasnio je Endiju Mariju kako da bude bolji u narednim sezonama, dok je Ibrahimović u kultnom intervjuu uputio Stivenu Džerardu par saveta o ženama.

6. Netrpeljivost prema Gvardioli - Tokom vođenja Real Madrida, Murinjo je konstantno ratovao sa Gvardiolom i slao otrovne strelice, a opšte je poznata Zlatanova mržnja prema treneru pod kojim je bio u Barseloni.

(Telegraf.rs)