Marić ima ugovor do kraja sezone, ali evo kako Partizan može da ga dovede!

Klub iz Istanbula ima mogućnost da raskine ugovor sa Srbinom između 26. februara i 1. marta, i tek posle tog datuma će se znati da li će biti slobodan

Košarkaš Galatasaraja Aleks Marić ima ugovor sa turskim klubom do kraja sezone i za sada ne postoje naznake da će preći u Partizan, otkrio je danas njegov mendažer Miodrag Ražnatović.

Marić je bio dovođen u vezu sa Partizanom, koji je u potrazi za novim centrom nakon odlaska Ðorđa Gagića.

Čak je i trener Partizana Duško Vujošević istakao da postoje mogućnosti da se Marić dovede, ali to će se znati tek krajem februara.

- Aleks Marić je pod ugovorom sa Galatasarajem do kraja sezone. Klub ima mogućnost da ga raskine izmedu 26. februara i 1. marta.

- Galatasaraj do sada nije poslao bilo kakvo obaveštenje u vezi sa Marićevim ugovorom, što znači da on nema mogućnost da ide. Za sada - napisao je Ražnatović na Twiteru.

To praktično znači da crno-beli treba da sačekaju kraj februara i da vide da li će Galatasaraj raskinuti ugovor sa Marićem... i onda da reaguju..

Iskusni centar je za Partizan igrao u sezoni 2009/10. kada je beogradski tim stigao do fajnal-fora Evrolige.

Ovu sezonu počeo je u Makabiju da bi pred početak Top 16 faze prešao u Galatasaraj. Tokom karijere igrao je i za Granadu, Panatinaikos i Lokomotivu Kuban.

(Telegraf.rs)