Ako Partizan ovako nastavi, ne piše mu se dobro: Katastrofalna greška Lukača za novi poraz crno-belih! (VIDEO)

Uprkos tome što je izveo najjači sastav Marko Nikolić, njegova ekipa je poražena od Sarajeva, a jedini pogodak je pao posle početničke greške golmana srpskog kluba

Fudbaleri Partizana nastavili su da ređaju poraze u pripremnim mečevima. Odmah po povratku u turski Belek crno-beli su poraženi od Sarajeva u prijateljskom duelu 0:1.

Trener Nikolić izveo je najjači mogući sastav što je bio i najavio, jer počinje sa uigravanjem tima za drugi deo sezone. Međutim, na osnovu ovog rezultata čini se da očekuje još puno posla i njega i igrače.

Odlučujući momenat na utakmici se dogodio u 88. minutu kada je Leon Benko iskoristio grešku Milana Lukača koji je ispustio loptu direktno njemu na nogu, a hrvatski internacionalac ju je prosledio u mrežu.

Ovo je treći poraz srpskog tima na pripremama, nakon što su gubili od Dinama iz Moskve i bečke Austrije. Takođe odigrali su i nerešeno sa Cirihom, dok je za vreme kratkog boravka u Beogradu zabeležena ubedljiva pobeda nad Sinđelićem. Po prvi put od starta priprema crno-beli nisu uspeli da postignu pogodak.

Inače, na ovom susretu u startnoj postavi su se našle novajlije Bandalovski i Babović, kao i rekovalescent Brašanac što znači da su oni blizu mesta u startnoj postavi na početku prolećne polusezone, dok je poslednje pojačanje Gregor Balažic čitav meč presedeo na klupi za rezerne igrače.

Partizan će sledeći prijateljski meč odigrati protiv Anžija u nedelju od 16 časova.

Partizan: Lukač - Bandalovski, Ćirković, B. Ilić, Volkov (od 46. N. Petrović) - Drinčić, Brašanac, Grbić (od 65. A. Živković), Babović (od 65. S. Ilić) - Lazović (od 78. Ninković), Škuletić.

(Telegraf.rs)