BIĆE SPEKTAKL! Toni Parker dolazi u Beograd!

NBA šampion i najbolji igrač Evrope predvodiće ekipu Francuske u spektakularnom meču protiv Srbije 12. avgusta u Kombank Areni

Najbolji košarkaš Evrope protekle godine u izboru FIBA, Toni Parker dolazi u Beograd 12. avgusta kada je planirana prijateljska utakmica između košarkaša Srbije i Francuske.

Biće to duel šampiona Evrope i vicešampiona Sveta u pripremama za Eurobasket koji će biti odigran u Francuskoj. Biće puno NBA Zvezda, jer osim Parkera očekuje se dolazak Borisa Dijaa, Nikolasa Batuma, Ažinse, Žoakima Noe i ostalih

Ovu informaciju je lično potvrdio predsednik Košarkaškog saveza Francuske Žan Pjer Sjuta, koji je posetio KSS.

- Planirano je da muške i ženske reprezentacije odigraju prijateljske utakmice, a muška ekipa će 12. avgusta gostovati u Beogradu. To će biti spektakl jer dolazimo u najjačem sastavu sa Tonijem Parkerom - rekao je Sjuta za "Blic"

Inače, tokom njegovog boravka razmatrana su tehnička pitanja vezana za reprezentativne aktivnosti u FIBA Evrope, kao i mogućnosti produbljenja ionako odlične saradnje dve federacije.

Bilo je reči i o prijateljskoj utakmici Srbije i Francuke, koja će u okviru priprema za Evrobasket 2015. biti odigrana 12. avgusta u beogradskoj Kombank Areni.

(Telegraf.rs)