VODIMO VAS NA UTAKMICU LIGE ŠAMPIONA! Evo i kako da osvojite karte za najveći derbi osmine finala!

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Čelsija, u Parizu, moći ćete da gledate sa tribina, ako pobedite u ovom kvizu

Želeli biste da vidite uživo gledate duel između Branislava Ivanovića i Zlatana Ibrahimovića ili možda Nemanje Matića i Lukaša Moure? Onda morate da učestvujete u nagradnom kvizu Unikredit banke koja vas vodi na utakmicu osmine finala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Čelsija.

Zvanična banka UEFA Lige šampiona, pokrenula je nagradni kviz na društvenoj mreži Fejsbuk i na ovaj način pružila priliku poznavaocima fudbala da osvoje putovanje u Pariz za dve osobe. Naime, pobednik kviza "Tačno i brzo odgovorite, sjajne nagrade osvojite", koji traje do 31. januara 2015. godine, dobija dve karte za utakmicu osmine finala UEFA Lige šampiona, sa plaćenim troškovima puta i smeštaja.

Utakmica između Pariz Sen Žermena i Čelzija će se igrati 17. februara na stadionu "Park prinčeva" u francuskoj prestonici.

Nagradni kviz je organizovan na zvaničnoj Fejsbuk stranici Unicredit Bank Srbija, a svi oni koji žele da učestvuju treba da se registruju putem aplikacije, koja se nalazi na sledećem linku: https://tr.im/qzhgE i da za što kraće vreme tačno odgovore na pet pitanja u vezi sa najprestižnijim evropskim fudbalskim klupskim takmičenjem.

Učesnik kviza koji pokaže izuzetno znanje iz ove oblasti i bude prvi na rang listi, osvojiće glavnu nagradu. Pored prvoplasiranog, još devet najuspešnijih učesnika imaće priliku da osvoji vredne nagrade, kao što su zvanični novčić, lopta UEFA Lige šampiona i mnoge druge.

(Telegraf.rs)