Đukić pobedio uz pomoć sudija i pobegao iz opasne zone (VIDEO)

Kordoba minimalno savladala Rajo u gostima rezultatom 1:0, iako se čini da je domaći tim drastično oštećen na početku meča

Fudbaleri Kordobe savladali su u gostima ekipu Rajo Valjekana 1:0 osvojivši bodove kojima su pobegli iz zone ispadanja u španskoj Primeri.

Ekipa srpskog trenera Miroslava Ðukića došla je do izuzetno značajnog uspeha autogolom protivničkog defanzivca Abdulaje Ba u završnici poluvremena i požrtvovanom igrom u nastavku sačuvala je minimalnu prednost.

Međutim, pitanje je kako bi se rezultat odvijao da sudije nisu poništile čist gol Pčelica u 20. minutu. dosuđen je ofsajd, ali se na usporenom snimku jasno vidi da je napadač Raja za pola koraka bio sporiji od odbrane Kordobe.

Mladi srpski defanzivac Aleksandar Pantić doprineo je pobedi Kordobe odigravši celu utakmicu. Rajo Valjekano je pretrpeo 10. poraz nakon kojeg je ostao u sredini tabele sa tri boda više od večerašnjeg rivala.

Rezultati 18. kola:

Rajo Valjekano - Kordoba 0:1

(Ba 39. autogol)

Atletik Bilbao - Elče 1:2

Barselona - Atletiko Madrid 3:1

Granada - Sosijedad 1:1

Almerija - Sevilja 0:2

Selta - Valensija 1:1

Eibar - Hetafe 2:1

Malaga - Viljareal 1:1

Real Madrid - Espanjol 3:0

Levante - Deportivo La Korunja 0:0

Tabela: Real Madrid (-1) 42 boda, Barselona 41, Atletiko Madrid 38, Sevilja (-1) 36, Valensija 35, Viljareal 32, Malaga 31, Eibar 26, itd.

(Telegraf.rs)