Tomića u Partizan dovodi Dragan Ćirić?

Dva igrača koji su sjajno sarađivali na terenu u crno-belom dresu, veliki su prijatelji i van njega, a imenovanje Ćirića za sportskog direktora probudilo je sumnju da je upravo on jedan od zagovornika dolaska Tomića u Humsku

Odjeknula je poput bombe vest u fudbalskoj javnosti da bi moglo da dođe do promene na kormilu Partizana, odnosno, da Marka Nikolića na mestu trenera zameni sadašnji selektor omladinske reprezentacije Srbije Ivan Tomić.

Mnogi su pošto je ova vest objavljena u čudu se pitali da li je moguće da će nova uprava u Humskoj smeniti trenera koji je doveo tim do prvog mesta na tabeli Superlige Srbije i spremio odličnu zalihu za prolećni deo šampionata.

Ipak, kao jedan od mogućih odgovora bi možda mogao da se krije, ne samo u suspenziji Nikolića, već i u tome što je na mesto novog sporskog direktora došao Dragan Ćirić koji je odličan prijatelj sa Ivanom Tomićem što je veoma dobro poznato.

Njih dvojica su u razmaku od samo godinu dana ušli u prvi tim crno-belih i zajedno su igrali u mlađim selekcijama, ali i krčili put u seniorskoj konkurenciji. Četiri godine su bili kreatori igre Partizana tokom 90-tih godina, pre nego što su se otisnuli u inostranstvo, ali su i karijeru završili u crno-belom dresu, odigravši ponovo zajedno jednu sezonu.

Njihova odlična saradnja na terenu odrazila se i na prijateljstvo van njega, pa su tako njih dvojica pravi drugari koji se često druže i mogu se sresti zajedno. Zato postoji donekle opravdana verovatnoća da je možda i ovo razlog da Tomić dođe na klupu Partizana, Ćirić nije želeo ni da demantuje ni da potvrdi tu informaciju.

- Ne mogu da potvrdim, ali niti da osporim tu informaciju - rekao je Ćirić, najavivši brojne sastanke kojima će se rešiti ova "situacija".

Podsetimo, da je Ivan Tomić bio prisutan na izbornoj Skupštini prošle nedelje kada je izabrano novo rukovodstvo kluba.

(Telegraf.rs)