Milošević: Trebalo je smeniti Stanojevića posle Šamroka!

- Zvezda je uradila dve velike stvari u poslednjih nešto više od godinu dana. Prvo, dovela je Prosinečkog, a drugo, pružila mu je maksimalnu podršku - kaže Savo

Proslavljeni fudbalski as Savo Milošević izjavio je da je Aleksandar Stanojević trebalo da dobije otkaz u Partizanu još u avgustu, posle debakla od Šamroka u kvalifikacijama za Ligu Evrope! Takođe, nekadašnji golgeter kluba iz Humske smatra da dovođenje Izraelca Avrama Granta nije greška, jer se radi o stručnjaku sa ogromnim iskustvom.

- Stanojevića je trebalo smeniti još u avgustu, posle debakla od Šamroka. Ne znam šta je tada uprava čekala? Ovako, ostaje nedoumica, jer je u decembru ostvarena dominantna razlika u odnosu na rivale u domaćem šampionatu. Ipak, smatram da dolazak Avrama Granta nije greška, jer je on izuzetno iskusan trener. U poslednjim utakmicama video sam šta Grant zapravo želi od ekipe - istakao se Milošević.

On se osvrnuo i na dolazak Roberta Prosinečkog na klupu Crvene zvezde.

- Zvezda je uradila dve velike stvari u poslednjih nešto više od godinu dana. Prvo, dovela je Prosinečkog, a drugo, pružila mu je maksimalnu podršku i pored rezultata u prethodnom šampionatu - objasnio je Savo Milošević, koji dodaje da je najzad došao red da i nacionalni tim Srbije ostvari uspeh u kvalifikacijama.

- Imamo sasvim dobar tim i verujem u plasman na Svetsko prvenstvo u Brazil. Važno je i ko će nam biti selektor u kvalifikacionom ciklusu.