Bilja Obradović i Volkov: Tužićemo sve koji objave da smo u ljubavnoj vezi!

Nikad se nisam stidela osoba sa kojom sam u vezi, nikad to nisam krila, ali kad neko objavi ovakvu neistinu onda ne naruši moj ugled, već direktno ugrozi moj posao, rekla je voditeljka Pinka

Poznata novinarka i PR fudbalskog kluba Partizan Biljana Obradović i fudbaler ovog kluba Vladimir Volkov odlučili su da podignu zajedničku tužbu protiv svih medija koji su objavili ili preneli vest o njihovoj navodnoj ljubavnoj vezi.

U izjavi za Telegraf jedna od najlepših srpskih voditeljki kaže da je oduvek imala lep odnos sa kolegama i da se na ovaj korak odlučila isključivo zbog činjenice da joj takve, kako kaže "izmišljotine" ugrožavaju poslovni integritet i ruše i njen ugled i ugled Partizana.

- Vladimir Volkov i ja cemo podneti zajedničku tužbu protiv dnevnog lista koji je objavio izmišljotinu da smo u ljubavnoj vezi, ali i protiv svih onih koji su tu vest preneli, kaže Biljana Obradović, i dodaje:

- Nikad se nisam stidela osoba sa kojom sam u vezi, nikad to nisam krila, ali kad neko objavi ovakvu neistinu onda ne naruši moj ugled, već direktno ugrozi moj posao, moj autoritet i integritet kod ljudi u klubu za koji radim.

- Sa svim igračima imam sjajan odnos i po toj logici sam u vezi i sa Škuletićem, Sašom Ilićem, Drinčićem, ali je reč isključivo o profesionalnom poslovnom, a ne ljubavnom odnosu.

- Molim sve ostale medije da ovu izmišljotinu ne prenose i da svi koji su vest objavili online istu skinu sa svojih portala, navodi portparolka Partizana.

(Telegraf.rs)