Zvezda dobila jedinog kandidata za predsednika!

Svetozar Mijailović zvanično je podneo kandidaturu za funkciju predsednika kluba

Upravni odbor Crvene zvezde je, na predlog člana Zorana Bašanovića, kandidovao Svetozara Mijailovića za predstojeće izbore za predsednika kluba, koji će se održati 10. i 11. decembra.

Po završetku 60. redovne sednice UO, medijima se obratio predlagač Zoran Bašanović.

- Drago mi je da je moj predlog jednoglasno prihvaćen i da je Svetozar Mijailović kandidat Upravnog odbora za budućeg predsednika. Svetozar Mijailović je na mestu predsednika Skupštine kluba imao izuzetne rezultate, stručan je i korektan čovek koji dugo obavlja visoke funkcije u FK Crvena zvezda - rekao je Bašanović.

Upravni odbor je uputio predlog predsedniku Skupštine FK Crvena zvezda za održavanje sednice najvišeg tela kluba 21. decembra u 12 časova u Medija centru stadiona Crvena zvezda.

- Moram da istaknem, kako ne bi bilo više medijskih manipulacija, da se gospodin Petar Škundrić nije ni kandidovao za predsednika kluba. On je predsednik sportskog društva Crvena zvezda i puno je pomogao klubu, što će činiti i dalje. Kao i svi mi, gospodin Škundrić je takođe zadovoljan predlogom da Svetozar Mijailović bude kandidat Upravnog odbora - zaključio je Zoran Bašanović.

(Telegaf.rs)