BOBI: Niste svesni koliko mi je toplo oko srca kad čujem Delije!

Centar Zvezde je otkrio kako se osećao u trenutku kada su mu navijači, na meču protiv Partizana, skandirali "MVP, MVP, MVP"

Boban Marjanović igra ove sezone maestralno u dresu Crvene zvezde, a u tandemu sa Markusom Vilijamsom predvodi svoj tim u sjajnim rezultatima koje ostvaruju. Centar crveno-belih je zato zasluženo osvojio i titulu MVP-ija za novembar u ABA ligi, gde je srpski tim neporažen, sa 10 pobeda.

Kolos ispod koša, koji ne igra sjajno samo u regionalnom takmičenju, nego i u Evroligi, gde vodi u borbi za najkorisnijeg igrača, pričao je za zvanični sajt ABA lige o dosadanjem učinku, a između ostalog setio se detalja sa poslednjeg meča protiv Partizana, kada su mu navijači skandirali "MVP, MVP, MVP".

- Baš mi je prijalo. Bilo mi je toliko toplo oko srca da mi u jednom trenutku nije bilo ni važno da pogodim slobodno bacanje, a na kraju sam ga i promašio, ali sam dao drugo. Teško je sve to opisati. Recimo, ja sam kao klinac otišao u Vršac da igram košarku, ali taj osećaj kad se vratim kući je bio nekako čudesan. Nekako najsličniji ovom - rekao je Marjanović

Njega i Zvezdu u petak očekuje veoma važan duel u Evroligi protiv Valensije, a ta utakmica počinje u 21 čas.

(Telegraf.rs)