Da vam je neko rekao da će se Partizanu sezona lomiti na Rumunima i Bugarima, ne biste mu verovali!

Crno-beli se u okviru petog kola Evrokupa sastaju sa ekipom Asesofta, dok u narednom kolu ABA lige tim Duška Vujoševića gostuje u Sofiji što bi mogli da budu prelomi mečevi u sezoni

Od utakmica sa košarkašim klubom Partizan u poslednjih 13 godina strahovali su velikani evropske košarke poput Barselone, Panatinaikosa, Makabija i ostalih, ali se ove sezone situacija promenila. Iako su navijači crno-belih mislili da će se tradicija uspeha nastaviti, izabranici Duška Vujoševića imaju najlošiji start sezone.

Partizan ne zna za pobedu u Evrokupu posle četiri odigrana kola, dok u ABA ligi crno-beli imaju učinak od tri trijumfa i četiri poraza i nalazi se tek na osmom mestu na tabeli.

Izabranici Duška Vujoševića ovaj učinak moći će da poprave već večeras, jer se od 18 časova sastaju sa ekipom rumunskog Asesofta u petom kolu Evrokupa.

Crno-beli će već za vikend imati priliku da izjednače odnos pobeda i poraza u regionalnom takmičenju, jer se u subotu od 18 časova gostuju u Bugarskoj Levskom. Upravo ovi mečevi bi mogu da budu prelomni u sezoni i odlična prilika da "parni valjak" u potpunosti upali motore i zasija prepoznatljivim sjajem.

Da vam je neko rekao da će se Partizanu sezona lomiti na Rumunima i Bugarima ne biste mu verovali!

(Telegraf.rs)