Zbog čega je Ibrahimović protiv Marseja nosio crne kopačke? (FOTO)

Na utakmici između PSŽ-a i Marseja, švedski fudbaler se pojavio u crnim kopačkama, a to je izazvalo brojne "teorije zavere"

Zlatan Ibrahimović oporavio se od povrede. Švedski reprezentativac je na utakmici između PSŽ-a i Marseja odigrao poslednjih 24 minuta, a svima je zapalo za oko to što je nosio crne kopačke. Već su se rodile dve hipoteze zbog čega je Ibrahimović izabrao baš crnu boju.

Prema švedskim medijima, prvi razlog je Zlatanov sukob sa kompanijom "Najk". Naime, već duže vreme traju pregovori Ibrahimovića i ove kompanije oko produžetka saradnje. Ibrahimović je zbog toga dosta ljut na ljude iz "Najka" pa je odlučio da izabere boju koja neće mnogo istaknuti logo ove kompanije.

Druga hipoteza je da izabrao ove kopačke zbog komfora. Ibrahimović inače nosi model "Mercurial", ali je ovoga puta izabrao model "Nike Tiempo" koji je dosta udobniji. Prema mišljenju švedskih medija, moguće je da mu je osoblje iz medicinskog tima PSŽ-a iz predostrožnosti savetovalo ovaj model kopački, jer se tek oporavio od povrede.

(Telegraf.rs)